martes, 26 de mayo de 2009

PER SANT PANCRAÇ, SARMENT.

Per acabar amb el mes de maig que millor que dedicar este article a la quadrilla del sarment i a l'orige de la festa de Sant Pancraç. La faena quasi me l'he trobada feta amb l'article “Del sarment a la flor” que Fervis va publicar al llibre de festes de 2007. En ell ens parla dels components d'aquest grup d'amics tan animat i de com es va formar i del seu final, encara que la festa va continuar. Els meus agraïments a l'amic Fervis.
(Fotos cedides per Francisco Ferrer "Cartero")Principi dels 50. La quadrilla del sarment a Sant Pancraç, amb bigot i nas postís. A la foto: DARRERE Azaña, El Gafes o Peó, el Gegal (pareix), Miquel pare de Plácido, ?, Vicent de Martínez, Bevíá (mig tapat), l'Agutzil (Kiko Peña). DAVANT: Vivente Ferrer "Cuellet" , ? , Paco Torra, Gabriel Marqués? y Vicent "Caudillo". Si voleu saber més, podeu llegir l'article de Fervis que apareix reproduit més avall.
Una imatge del mateix any. Una "carrossa" d'aquelles que ens podiem permetre per animar la festa.Del llibre de festes de 2007. Cliqueu sobre la foto per poder llegir-ho.


Foto de la quadrilla vestits a l'estil de l'oest americà. Principi dels anys 50.
Del mateix any, pero no del sarment. Dos carteros, Martínez i Miguel Vidal (pareix).


Els mateixos al carrer Major.

No hay comentarios:

Publicar un comentario