jueves, 8 de diciembre de 2011

INAUGURACIÓ DEL CAMP DE FUTBOL “LA FONT” AL 1978

El camp de “La Font” seria el substitut del desaparegut camp de “El Calvari” que hi havia al capdavall de C/ Pou. Si bé ja s'havien jugat alguns partits abans de la seua inauguració, aquest era el moment per fer-ho oficial. Aquest dia no va faltar res: les autoritats locals, la banda de cornetes i tambors, els veïns i veïnes del poble, els jugadors de reforç del Xàbia i tot un Hèrcules de primera divisió. Aquells a qui he preguntat no m'han sabut dir quin va ser el resultat final, però quasi segur que si haguérem guanyat sí ho recordarien. A més, que importa el resultat?

La gent va acudir en massa a veure l'espectacle. En algunes fotos de l'època als carrers del poble no es veuen tants vehicles com hi havien aquest dia a “La Font”. Podria assegurar que va anar quasi tot el poble. Segur que vosaltres també hi estàveu.

L'acte va començar amb la desfilada de la nostra banda de cornetes i tambors. Després, l'alcalde (Miguel Catalá) i el president del futbol (Antonio Martínez), amb l'ajuda del réctor (Vicente García Morant) van procedir a la inauguració del camp. Va tallar la cinta Paquita Catalá, filla de Miguel. Quedava oficialment inaugurat i els jugadors van eixir al camp. El nostre equip vestia samarreta verda i pantalons blancs, l'esperat Hèrcules d'Alacant anava amb la seua característica indumentària blanca i blava.

Els equips van formar al centre del flamant camp i el réctor el va beneir. Paquita va fer la treta d'honor i va començar el partit. Com he dit abans, no importa qui va guanyar, però va ser un dia important per als poblers i pobleres.

(Les fotos, d'excel·lent qualitat, són del mestre Vicent Ferrer. Moltes gràcies.)


La banda de cornetes i tambors, inaugurada el 1973.



Paquita talla la cinta d'entrada al camp.





Vista de la formació dels dos equips.
L'equip del Poble Nou des dels dos costats.



El rector es prepara a beneir el camp.




La treta d'honor a càrrec de Paquita.


El lliurament de banderetes. Miguel ens mostra la bandereta de l'Hèrcules.
La banqueta i molta gent del poble.


L'equip titular amb alguns reforços del Xàbia. Davant: Miguel, Castelló, Tomas, Juanjo, Paco Garrido i Pepe. Darrere: Miguel, Tolo, Maruhira, José María i Fernando.
De Xàbia vingueren Tolo, Castelló, Tomás i Miguel. (Foto de Tolo)

Tot l'equip del poble. A més de l'equip titular estan la resta de la plantilla amb José María, Juan José, Salvador, Elias, Maruira, Antonio Felip i Francisco. Els acompanyen Antonio Martínez i Ximo, membres de la directiva.
Detall del públic.
I en acabar, el lliurament de premis i trofeus. Ací sí que van ser tots nostres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario