lunes, 26 de diciembre de 2011

EXCURSIÓ A SAGUNT AL 1978

De nou unes fotos de Vicent Ferrer Ferrer. A tots aquells que no coneixeu la seua tasca al Facebook us recomane que el busqueu i l'afegiu. Ha publicat més de 100 fotos de finals dels 70 i dels 80, moltes d'elles escolars, però també altres d'interés gràfic amb imatges del poble, els seus veïns i les seues festes. Aquestes fotos que voreu ací són sols una mostra del que podeu trobar al seu Facebook.

Si tots aquells que tenim lluny els nostres anys d'escolarització volem fer memòria, recordarem alguna de les eixides extraescolars. No seran moltes. Jo en recorde una que vaig fer a sisé i pense que no en puc recordar més per què no en vaig fer cap altra. Ara bé, eren eixides ben aprofitades: el Museu de Ciències Naturals d'Onda, les coves de Sant Josep a la Vall d´Uixó i el teatre romà i museu de Sagunt.

Possiblement el més important de la visita eren les restes romanes a Sagunt, però el que jo més recorde son aquells animalets dissecats, amb dos caps i sis potes, del museu d'Onda i el trajecte en barca per l'interior de la cova. Supose que encara no estava preparat per comprendre i estimar la història.

Com podreu comprovar a la foto de grup vam anar quasi tota la primaria, fins huité, i també alguns pares i mares.


Foto de grup.
A l'interior del teatre romà.
Museu de Sagunt. Amb uns mosaics d'època romana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario