sábado, 18 de diciembre de 2010

ESPORT A L'ESCOLA (CURS 1978-79)

Si no recorde mal deuen ser del curs 1978-79. Jo feia seté i vam fer uns enfrontaments esportius amb altres col·legis. Recorde que vam anar a diversos pobles dels voltants (Gata, Xàbia, Pedreguer i algun més), i sempre dissabte pel matí. Què bons eren aquells mestres que inclús quan no tocava es feien càrrec de nosaltres.
Teniem dos equips de futbol per edats, un de volei i un d'escacs. Vam gaudir de molt bons entrenadors, els mestres i vam aconseguir triomfs importants. Potser que les fotos estiguen fetes a Xàbia. Em diu Vicent Ferrer que són totes del mateix any . Per cert, les fotos són seues i teniu el seu permís per fer còpies. Gràcies Vicent.
(Per poder-les pujar al blog he reduït el seu pes. Si les voleu amb la màxima qualitat envieu-me un email i vos les faré arribar).
Equip de volei femení format per alumnes de huité.D'esquerre a dreta, davant: Pepita, Leonor, Marí,. Ana, Amparo i Isa. Darrere: María Rosa, Lola, Mariví, Encarna i Pepita.

Equip de futbol format per alumnes de seté i huité. D'esquerre a dreta, davant: Vicente Borrell, Toni, Francisco Cabrera, Juan Francisco, Juan Vicente i Diego. Segona fila: Vicente Soler, Mayans, Miguel Angel, Juan José, Luís i Andrés. Dalt: Emilio i Juan.
Equip de futbet format per alumnes de cinqué i sisé. D'esquerre a dreta, davant: Victor, David, Javier, José i Fernando. Darrere: José Miguel, Juan Vicente, Carlos, Juan i José Vicente.
Equip d'escacs . Davant, d'esquerre a dreta: Guillermo, Felipe i Vicent. Darrere: Juan Gabriel, Toni i Miguel Angel.

José Antonio Vallés llopis
http://fotosantiguesbenitatxell.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario