martes, 23 de junio de 2009

OLIMPIADES A LA GRANADELLA 1982

Olimpiades que sols tenien dos països participants: Alemanya i Espanya. Aquestes eren al mes d'agost, quan les festes al poble ja havien acabat i les famílies pobleres anaven a estiuar a la cala. Les competicions esportives estaven organitzades per Xaro, la madrilenya, amb l'ajuda de Brigitte, l'alemanya del carreret, i algun pare o mare més.
En els dies de preparació dels jocs, els xiquets i xiquetes acompanyats d'alguns pares i mares, feien la neteja de la platja. Així que els jocs eren com un premi per la seua faena.
La competició es realitzava davant l'antiga caserna de la Guardia Civil, a la "casilla" o al carreret.
Durant un parell de dies es feien proves de tot tipus: carreres, natació, llançament de pes... i altres que s'inventaven i que no venien en el programa. El cas era veure la cara de satisfacció d'aquells xiquets i xiquetes, amb això estava sobradament pagada la faena dels organitzadors. Ah! i després el lliurament de premis, com no?
Des d'ací un agraïment a aquesta tasca tan desinteressada i a Nina per fer-me arribar les fotos.


Alguns dels participants a la "casilla", antiga caserna de la Guardia civil.




Alemanys: Nina, Claudia, Nicolai i Rainer.
Espanyols: Juan, Jose, Carolina, Juan Carlos, Sergio, Ivan, Juan Luís, Rosa, José Ángel, Juan Luís, Natalia... i alguns més que no estan en la foto com Ximo o Paco.


Els xics...


i les xiques.

1 comentario: