Més histories de la Granadella. Els més vells conten que no havien de patir pel dinar. Un hora abans treien una barca a la mar i, sense arribar ni al Morro Castell, calaven uns metres de xarxa, esperaven uns minuts i la plegaven plena de peixos. Després, segons el peix i els ingredients que disposaven, es decidien per l'arròs, el fregit o el cruet.
Recorde els esmorzars dels diumenges a la cova de les barques. Els homes compartien peix, embotits i pa que banyaven amb els millors vins de la terra. Ja amb la panxa plena i amb l'efecte del vi els eixia la vena artística i s'animaven en cançons i crits de “¡Visca la Granadella!” que se sentien a tota la cala, gràcies a les seues condicions sonores.
(Fotos cedides per Elena)
Anys 60. Pepe el Fuster, Pepe de Josefina, Pepe el Blanquet i els seus fills Pepe i Julian entre altres, amb la pesca del dia.
I per calmar la gana que millor que un bon cruet amb peix acabat d'agarrar.
Pepe el Fuster torna a casa amb els aparells de pesca.
martes, 28 de abril de 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario