domingo, 1 de febrero de 2015

FRANCESC BUÏGUES BOLUFER: ELS INICIS DE LA BANDA DE CORNETES I TAMBORS.

Fa uns dies Francesc Buïgues em va enviar aquest article sobre els inicis de la banda de la OJE. Narra en primera persona com va viure aquells moments i pense que és un document que portarà bons records.  Moltes gràcies.

 26 Desembre 1973, inauguració de la banda.
Davant del cinema amb el carrer Major ple de gent, i una vegada finalitzat el passacarrer després de la missa. Era el moment més il·lusionant del dia on els joves de la banda es disposaven a entrar al local del cinema per a començar l’acte de lliurament de credencials. Francesc Buïgues esperant l’entrada.

26 Desembre 1973, inauguració de la banda.

Lliurament de credencials. Annita, Delegada local de la Secció Femenina lliura una credencial.Setembre 1974, viatge a Madrid.En aquella època els viatges d’esbarjo no eren freqüents ni les comunicacions tan ràpides. Per a aquells joves va ser un viatge inoblidable on al llarg d’una setmana es visitaren diferents llocs de Madrid  i els voltants. La peculiaritat d’aquestes dues fotos es que en elles apareixen molts dels components que al llarg dels dos primers anys formaren la banda de cornetes i tambors.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix :

1ª Fila.- Fco. Devesa, José Maria, José Pastor Gilabert, Joaquín Pascual (de l’estanc), Toni Ferrer, Pepe Vidal, el germanet de Pascual Buigues (assomant el cap) i Pedro Pascual (de telèfons).

2ª Fila.- Vte. Bolufer Garcia, Gabriel Pastor Garcia, Francesc Buïgues i Fco. Pascual.

3ª Fila.- Pascual Buigues, Juan Vicente, José Manuel Pastor, Fernando Devesa, Fco. Bolufer i José Moncho.
Aponnat.- Jaime Vidal.

A més dels anteriors, apareixen al centre del grup Jaime Català, Ramiro (el conductor) i Vicente Ferrer (Parra). També assentat i en 2on. lloc Pedro Tro. No apareix per què va fer les fotos Fco. Estalrich. Total 23 components de la banda.

                    

No hay comentarios:

Publicar un comentario