lunes, 30 de marzo de 2009

VA DE MESTRES I XIQUETS

Com diu Such: "No són fotos antigues, però ja ho seran". Espere poder fer una entrada amb fotos més velles, mentre ací van aquestes per anar fent boca.


De moment la més antiga que tinc, de l'any 1967. El mestre José Monserrat Ferrer, de Gata, amb els seus alumnes davant l'escalinata d'accés al pati (ara desapareguda). Els més joves són de la quinta del 1959. Un d'ells també és mestre al nostre centre en l'actualitat. Sabeu qui?


Ara uns quants mestres. Part del claustre al 1975 amb Vicent Tomás, Such, Pepita,Mª Josefa, MªTeresa Cardona i Pedro.


Els xics de la quinta de 1965. Curs 1978-79.


Such amb més alumnes de la quinta de 1965, també algunes xiques. Els acompanyen alguns xiquets i xiquetes del 1966 i 1967. Les menudes són les filles de Ferrer.


La quinta de 1967 acabaren l'escola el 1981.


El grup de 8é del 1980-81 era prou gran, però a l'excursió a Mallorca sols van anar huit xiquets i xiquetes. Aci alguns amb Ferrer i Such.


J. Miguel, Such, David, Juan, Josefa Mª i Elvira.


La quinta de 1968 acabaren l'escola el 1982. Com diu la samarreta de Cristina, van anar a Eivissa amb Such i Ferrer. Sembla que no van tenir prou festa i diversió i abans d'acabar el curs van passar un dia a l'Arenal.
A la foto amb els cambrers del Carrasco, on van dinar. El fotógraf, Vicent Ferrer, com no?


La quinta de 1969 acabaren l'escola el 1983. Aquest any van anar a Mallorca amb Ferrer. Els del curs anterior havien fet bona propaganda.


Anys 80. Els tutors de 4t, Such i Maria, quan arribaven a la uniat de “El Poble”, sempre feien una eixida seguint les fites del terme municipal. Anaven en direcció a Teulada per l'Abiar, la cova de les Bruixes i el Molí d'Azaña; després tornaven pel camí de Xàbia, coma Breco i el camp de golf.


Un grup de 4t dins de la cova de les Bruixes.


Molló, fita del terme del poble.


Molí d'Azaña.


Una de regal de finals dels anys 80.